"Share the happiness with your Flickr works."
Support
Witchboard 024-32666888
Reflecting comments complaints sv
Hotline: 0813556699
HOANG DINH DIEN
nguyễn Thị thanh
Cao Ngọc Phong

Bright split-level space

From the living room, an open space in the front yard through the window into the deep to the floor near the dining room and opened the skylight at a different altitude. From the ground floor where the kitchen, eyes lowered slowly through the dining room to the living room and opened the front yard. Feeling "up and down" for us look more lively and rich, though it makes the interior space is somewhat ... complicated. But architects are reasonable, because the two issues "critical" of the city traditionally has been solved and very aesthetic: concealed staff bedrooms and a garage. Indeed, look at the section house, the floor height on continuation and incorporate stepwise a split-level, and this solution was ingenious, "inserts" are staff rooms and garage below and combined alley back to solving the region's dependence house.